Daar ga ik....
Door: Corine
Blijf op de hoogte en volg Corine
28 Maart 2025 | Nederland, Amsterdam
Dan eindelijk is het zover, de week is voorbij gevlogen!
Maandagavond vluchtgegevens en tickets op mijn telefoon gedownload. Digitale visum aanvragen,gelukkig kreeg ik hulp van een Nepal ervaringsdeskundige, thanks Jessica. Zij kon mij nog goede tips geven over Kathmandu en Nepal.
Woensdagavond kon ik online inchecken, ook geregeld! De eerste vlucht naar New Dehli, een groot toestel met 9 stoelen per rij, de tweede vlucht naar Kathmandu 6 stoelen. Donderdag tas gepakt en de laatste inkopen gedaan. Vrijdag nog keihard tegen de klok werken, om half drie was ik er helemaal klaar mee en klaar voor.
Ik heb de hele week verschillende cadeautjes voor mijn reis mogen ontvangen, wat is dat lief. Thanks Jantiene, Joanna, Saskia, Remco, Corry en Jolanda. Alles gaat mee in de tas zodat ik steeds aan jullie kan denken.
Nog een lekkere laatste maaltijd thuis, verzorgd door mijn schoonmoeder. Zij zal goed voor Remco zorgen als ik er niet ben.
Voordat ik echt wegga zitten Remco en ik nog even op de bank en dan komt het besef dat ik bijna voor 3 weken afscheid ga nemen. Ik ga je missen schatje!
Remco heeft nog een lieve kaart geschreven dat hij het mij zo gunt en mij veel plezier wenst. Hij zal mij ook missen maar we weten beide dat 3 weken ook zo weer voorbij zijn.
Inmiddels ben ik 3 zakdoeken verder en zit ik de trein. Ik ontvang nog appjes en een foto van neef en nicht die mij veel plezier wensen. Zo tof al die berichten van iedereen!
Op Schiphol verloopt alles vlot, even een koffietje en de krant van thuis. Even Remco bellen en dan wachten bij de gate!
29 Maart 2025 - 15:32
Iveta Hartman :