Rustig dagje
Door: Corine
Blijf op de hoogte en volg Corine
06 April 2025 | Nepal, Kathmandu
Na lekker te hebben geslapen werd ik wel om 5.30 uur wakker van mijn buik. Het rommelt daar een beetje. Ik voel mij een beetje weiig. De toast bij het ontbijt gaat echt met lange tanden naar binnen, de yoghurt ( deze x met smaakje ipv vd witte zure in het guesthouse) gaat beter, banaantje erin. Ik ga nog even terug naar mijn kamer, ik hoef pas om 12 uur van de kamer af.
Om 11 uur hoor ik buiten een hoop muziek, tijd om spullen te pakken en te gaan. Het is kingsday in Bhakthapur. De dames in het rood gekleed, met offermandje, in stoet achter de muziek aan. Ze vieren de verjaardag van god ..... Ik drink een cappuccino maar het smaakt mij niet. Ik vind het ook even niet zo leuk omdat ik alle winkeltjes al 3x heb gezien. Hoe ga ik mijn tijd vullen tot 14 uur. Gelukkig zit ik wat te appen met Remco, dat scheelt weer. Ik moet nog leren dat er soms van deze dagen zijn zonder echt plan. Ik lees mij door de tijd heen. [e-1f643]
Om 14 uur haal ik mijn tas bij het guesthouse, de chauffeur staat al te wachten met zijn Suzuki busje. Het is weer heel druk in de stad maar zittend in het busje komt het minder heftig binnen. Uiteindelijk nemen we een weg bovenlangs, weer heb ik mooi uitzicht op Kathmandu. Op een gegeven moment stopt de chauffeur en geeft aan dat we er zijn. Nou nee....dit is niet het guesthouse maar het yoga hotel. Even bellen met Shiva, leg jij even aan de chauffeur uit waar het mis gaat. Even keren, lekker langs de rand van de weg. Ik knijp even de billen bij elkaar [e-1f607].
Eenmaal thuis hoor is dat de masseuse er is. Ik sluit aan voor de massage. Waar ze bij Sawadee goed kunnen kneden doet het bij deze dame gewoon pijn. Mijn benen klapperen vaak op het bed. Maybe I want more light vraagt ze.... [e-1f604]
Na de massage eten, ik praat n9g wat met Hans, hij is al 6 weken in Nepal en gaat morgen naar huis. Later op de avond zeg ik Ilse gedag, zij gaat morgen met haar kinderen voor 3,5 week naar Nederland. Ik zal haar missen. Gelukkig blijft Shiva thuis en helpt mij als het nodig is.
Even bellen met thuis dan naar bed want ik ga morgen weer werken [e-1f970]
06 April 2025 - 18:26
Iveta Hartman :
Al die verschillende eten, smaken ... Pas op met je buikje. Thuis maar weer lekker stamppotje eten [e-1f923]
Success morgen weer en werk ze [e-2665]️